Máme velkou radost, že jste si oblíbili i cvičení z pohodlí svých domovů.

Jsme tu pro vás i v ONLINE režimu.

Pokud bydlíte daleko od Slavkova, nestíháte lekce u nás kvůli povinnostem, nebo Vám zkrátka jen vyhovuje jít na podložku ráno v pyžamu, mohly by být online lekce to pravé. 

 

Online zoom

Aktuální lekce najdete v rozvrhu – záložka „ONLINE LEKCE“.
Tyto nejsou po znovuotevření studia po covidových restrikcích pravidelné, sledujte prosím záložku nebo nám napište, že o ně máte zájem.

Jak online lekce funguje?

– po přihlášení v pravém horním rohu obrazovky si rezervujete vybranou lekci v rozvrhu – záložka „ONLINE LEKCE“. (Pokud jste zapomněli heslo, nechte si poslat nové). Kredit si můžete dobít prostřednictvím bankovního převodu pomocí tlačítka „Navýšit kredit“, nebo vyberte možnost „Platba za lekci bankovním převodem“ .

– 15 minut před začátkem rezervované lekce obdržíte připomenutí a odkaz pro spuštění online vysílání do své e-mailové schránky. Některé předtočené lekce jsou přes platformu Zoom, jiné přes YouTube. Pokud máte účet na stránkách www.zoom.com, můžete lekci spustit odtud. 

– rezervovanou lekci také spustíte po přihlášení přímo z rozvrhu. Pro spuštění nepotřebujete mít na svém zařízení instalovanou aplikaci ZOOM a lekce se vám otevře 🙂 Jak na to?

10 minut před začátkem lekce se přihlásíte na svůj účet, kliknete na rezervovanou lekci a objeví se zelené tlačítko „Spustit video“. Sem kliknete a můžete si užít své oblíbené cvičení nebo lekci jógy. (Může se stát, že toto video bude mít horší kvalitu.)
Pokud máte instalovanou aplikaci ZOOM a používáte ji, klikněte pak na modrý odkaz pod tlačítkem „Spustit video přes aplikaci ZOOM“ (zde je kvalita videa lepší).
– pokud nestíháte rezervovanou lekci – NEZOUFEJTE, záznam spustíte ještě dalších min. 48 hodin stejným způsobem.

Věříme, že tento přístup k nám do studia bude pro Vás jednoduchý a moc vám všem, kteří se online lekcí účastníte, DĚKUJEME.

V případě jakýchkoliv nejasností nás neváhejte kontaktovat, rády Vám s prvním připojením pomůžeme a uvidíte, že je to někdy příjemná varianta, jak být spolu i když to třeba zrovna nejde naživo ve studiu.

Lektoři

Verča

ZOGA movement
jin jóga
poweryoga
jemná jóga
jóga pro zdravá záda
masáže

Dáška

pilates
osobní tréninky
poweryoga

Šárka

ZOGA movement
relax jóga
ashtanga jóga
péče o tělo